20 november  t/m 28 december 2013- Pam Schellekens& Ernst, RomyKuhne

Foto

KEEPING MY SECRETS
Tentoonstellingsperiode: Woensdag  20 november  t/m zaterdag 28 december 2013

Zaterdag 23 november is de extra feestelijke opening van de tentoonstelling KEEPING MY SECRETS van 16:00 uur t/m 18:00 uur.

Met werk van Pam Schellekens –assemblages en  Romy en Ernst Kuhne– Design.

Wij vieren dan ook het twee jarig bestaan van “Kiek-Kus”.

Het is mogelijk werk aan te schaffen van u favoriete kunstenaar.
Wij hopen u een keer te kunnen begroeten in onze galerie , 
tot Kiek-Kus , Ronald Rugenbrink en Margriet Pronk

Paméla Esmeralda Maria Schellekens, ’s Hertogenbosch 1965. Woont en werkt in Den Haag. De werken van Pam Schellekens zijn observaties over de  tijd waarin we leven. Terugkerende thema’s zijn de perspectiefwisselingen, “de waan van de dag”, de meerduidigheid der dingen of de schijnbare tegenstellingen als kracht en kwetsbaarheid. Dit in combinatie met de verwondering over de schoonheid van het alledaagse Het resulteert in dynamische werken die met kleur en structuur hun vorm krijgen en soms surrealistisch aandoen: wat is echt en wat niet. In Kiek-Kus  zijn een serie assemblages Pamdora,s Box  oftewel literaire beeldverhalen.

Romy Kuhne,1987 Rotterdam. In 2009 studeerde Romy  aan de Artez Kunstacademie in Arnhem, Productdesign. Sindsdien zelfstandig product- en interieur ontwerpster. Bij gelegenheid lid van het Temporary Collectiv Arnhem, ook wel Tijdelijk Arnhems Collectief. Haar lampen en vazen zijn o.a te zien tijdens deze tentoonstelling.
Ernst Kühne, woont in Deventer Ernst maakt meubels die zich kenmerken door enerzijds ambachtelijk vakmanschap en anderzijds eigentijds design.  Ook werkt hij samen onder de naam “Kühne, Kühne en Kühne”, Joost Kühne   en met productontwerpster Romy Kuhne Design. Onder die naam  ontwerpen zij een eigen lijn aan meubels.


Plaats een reactie