.

 • Bezoek Galerie Kiek-kus Deventer.

  Elke week zijn er weer nieuwe kunstwerken in de Galerie aan de Roggestraat 16-18 in Deventer. De huidige tentoonstelling van Ed van Haren, George Schriemer, Zsuzsanna Gyorgyovics, Gertjan Scholte-Albers, Tijs Kwakernaak, Jan Wils ( solo tentoonstelling op de eerste etage)  nu te bekijken in de galerie. Kom gerust naar de galerie en bespreek de mogelijkheden! of mail of bel: info@galeriekiek-kus.nl of bel: 0570-642573.

  Op donderdag, vrijdag, zaterdag en koopzondag is galeriehoudster Margriet Pronk van 12.00-17.00 aanwezig in Galerie Kiek-kus. Ook kun je op afspraak de galerie bezoeken om eventueel een kunstwerk te kopen. Tot Kiek-kus in Deventer! 

 • Verlengt: Meeting: George Schriemer- 24 oktober 2020 t/m 17 april 2021

  Tentoonstellingperiode: 24 oktober 2020 t/m 17 april 2021

  Meeting: George Schriemer

  Galerie Kiek-kus|Roggestraat 16-18, 7411 EP, Deventer, NL| do-vr-za-koopzondag 12.00-17.00 en verder op afspraak open|Internationale Kunstverkoop en Design 15 kunstenaars |tentoonstellingen |vergaderlocatie |info@galeriekiek-kus.nl www.galeriekiek-kus.nl

  George Schriemer – Beeldend kunstenaar, in 1988 cum laude afgestudeerd als vrij schilder aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Groningen. Gedurende deze opleiding legde hij de basis voor zijn realistische schilderstijl en beeldverhaal, welke toen al vleugen van het absurdisme, symbolisme en surrealisme vertoonde. Exposeerde in grote galeries van Midden Nederland. Besloot in 1989 zijn heil te gaan zoeken in de illustratiewereld en heeft zich vanaf toen ontwikkeld tot een professioneel en succesvolle illustrator. Beide werelden hebben hem altijd aangesproken. Als illustrator maakte hij vele uiteenlopende illustraties voor bekende opdrachtgevers in binnen- en buitenland (waaronder boekomslagen voor o.a. Stephen King en De Kameleon). Daarnaast deed hij regelmatig portretopdrachten en realiseerde diverse muurschilderingen. Al deze creatieve jaren hebben hem een schat aan schilderservaring opgeleverd en is deze uiteindelijk weer gaan gebruiken toen hij halverwege 2015 het vrije schilderen weer ben gaan oppakken. Als hij zijn schilderijen moet omschrijven, komt hij uit op “verhalende stillevens”. Deze zijn uitgevoerd in dezelfde, maar zeer doorontwikkelde, surrealistische schilderstijl (olieverf op paneel), waarbij de symboliek en het absurdisme nog altijd een rol spelen in zijn beeldverhalen.

9 juli t/m 30 augustus 2020Summer TreasuresArt & Design

Met Summer Treasures die van 9 juli t/m 30 augustus 2020 te zien is, geeft Galerie Kiek-kus Deventer gedurende de komende tentoonstellingsperiode een afwisselend programma. Kunst en Design van internationale kunstenaars: Zsuzsanna Gyorgyovics, Gertjan Scholte-Albers, Hans van Duyn, Anke van Westerlaak, Marijk Renia,Trynie Molhmann, Lolkje van der Kooi, Carol Mangan, Fred Steffens. Er ook steeds andere kunstschatten kort te bewonderen: bv Henk Stemerdink,Laura Zwanenveld ( 6 augustus zelf aanwezig van 11.00-17.00 uur! met kleine werkjes) . Openingstijden: do, vr, za en 1e zondag v.d. maand: 12.00- 17.00 uur, en verder op afspraak: info@galeriekiek-kus.nl